Maatwerk in natuursteen

Op het gebied van natuursteen bent u bij De Grens aan het juiste adres. Voor iedere toepassing van natuursteen in de tuin, badkamer, vloer of keuken kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen steenhouwerij waardoor wij alles in natuursteen op maat kunnen leveren.

In onze showroom vindt u ruim 200 soorten natuursteen vloeren voor binnen of buitennatuursteen tuintafels, badmeubels en keukenbladen van natuursteen en een ruime collectie tuinbeelden, waterpartijen en steenstrips van natuursteen

Wij leveren uitsluitend natuursteen van hoge kwaliteit uit alle delen van de wereld. Marmer, graniet, leisteen en (blauw) hardsteen zijn hiervan enkele voorbeelden. Door rechtstreekse import bij de groeve kunnen wij topkwaliteit leveren tegen zeer gunstige prijzen. Wij nodigen u van harte uit om de vele soorten natuursteen te bekijken in onze ruime showroom annex showtuin.

Eigen steenhouwerij

In onze eigen steenhouwerij kunnen wij voor u natuursteen op maat vervaardigen. Denk hierbij aan natuursteen tuintafels, natuursteen aanrechtbladen, vensterbanken, schouwen van natuursteen en al wat u nog meer nodig heeft van natuursteen. Ons vakmanschap en onze hoogwaardige natuursteenkwaliteit en een voordelige prijs zijn voor u de juiste bestandsdelen voor een uniek en stijlvol eindproduct.
Indruk van het assortiment natuursteen


natuursteen vloeren
Natuursteen vloeren
Natuursteen terrastegels
Natuursteen terrastegels
Natuursteen keukenbladen
Natuursteen keukenbladen
Steenstrips
Steenstrips

Flagstones
Flagstones
Sierstenen
Sierstenen